Uporaba piškotkov

Kako se zbirajo vaši podatki, ko obiščete naše spletno mesto?

Spletno mesto prilagajamo vsakemu obiskovalcu individualno, da bi mu ponudili edinstveno uporabniško izkušnjo, prilagojeno njegovim interesom in navadam.

Kaj so piškotki in kako se zbirajo?

Piškotki (vključno s sejnimi piškotki), pikselske oznake in podobno (skupaj: "piškotki") so besedilne datoteke z majhnimi podatki, ki se shranijo v katero koli napravo z dostopom do interneta (na primer računalnik, pametni telefon ali tablični računalnik), ko obiščete naše spletno mesto. Piškotki opravljajo številne koristne operacije - zapomnijo si vaše nastavitve in na splošno izboljšajo vašo spletno izkušnjo, tako da vam lahko ponudimo najboljše izdelke in storitve.

Ko uporabniki dostopajo do našega spletnega mesta, uporabljamo samo sejne piškotke.

Kdo zbira piškotke?

Piškotke namešča samo spletno mesto brestaurant.si in to so sejni piškotki, ki jih namestimo na spletni strani, ki jo trenutno obiskujete.

Katere vrste piškotkov so v uporabi na našem spletnem mestu?

Nujni piškotki

Ti piškotki so nujni za pravilno delovanje našega spletnega mesta. Čeprav ti piškotki zbirajo nekatere podatke iz vašega računalnika, se ne uporabljajo za vašo identifikacijo, temveč vam omogočajo uporabo našega spletnega mesta.

Do teh nastavitev lahko kadar koli dostopate s klikom na nastavitve piškotkov na dnu spletnega mesta.

Onemogočanje piškotkov v nastavitvah spletnega brskalnika

Večina spletnih brskalnikov je nastavljena tako, da samodejno sprejema piškotke. Če ne želite, da naše spletno mesto shranjuje piškotke v vaši napravi, lahko spremenite nastavitve brskalnika tako, da vas pred shranjevanjem piškotkov obvesti. Svoj brskalnik lahko prilagodite tako, da blokira večino naših piškotkov ali samo piškotke tretjih oseb.