O restavraciji

Naša zgodba

B-restavracijo najdete na vrhu hotela InterContinental Ljubljana, kjer z restavracijo, odprto teraso in barom zajema celo 20. nadstropje. Bar in restavracija imata veličasten 360-stopinjski razgled na staro Ljubljano z gradom na eni in Alpe na drugi strani.

Odprta kuhinja razkriva gostu pogled v svet kulinarike B-restavracije, kjer se mednarodna kuhinja harmonično prepleta z lokalnimi okusi. Jedilnik je eleganten, vendar prepoznaven in dostopen, s poudarkom na širokem razponu sestavin iz regije. Ker Ljubljana leži med morjem in gorami, ima šef kuhinje lahek dostop do najboljših sestavin iz obeh svetov.

Pomemben dodatek vinski karti bodo izvrstna vina iz slovenskih in okoliških regij. Naši barmani bodo ustvarjali najizvirnejše in najinovativnejše koktajle v mestu.

Vzdušje v restavraciji je toplo, prijetno in živahno. Zjutraj je v B-restavraciji na voljo predvsem zajtrk za hotelske goste, med kosilom in večerjo pa se v njej srečujejo gostje in domačini. Proti večeru  postane živahno prizorišče, kamor prihajajo tako premožni turisti kot tudi slovenski obiskovalci, ki si želijo s prijatelji in družino preživeti nepozabno noč.

Upamo da se vam bo B-restavracija priljubila in se boste vanjo radi vračali!