Meni
- celoten meni
- Predjedi
- Glavne Jedi
- Sladice
SOČA-ISTRA
Pašteta iz dimljene soške postrvi, goveji tatar, sveži istrski tartufi
ROW
Marinirana losos in brancin, maline, grenivka, pomaranča, avokado
CLASSIC FRENCH
Foie gras, terina iz breskve, hruške in pistacije, lešnikov biskvit, trgani kornišoni
CHICKPEAS
Čičerikin namaz, marinirana artičoka, Treviso radič, Portobello gobe
OCTOPUS
Carnaroli riž, hrustljava hobotnica, lignji, marinirana hruška, penina
VIOLA
Kremna juha iz vijoličnih jajčevcev, ocvrte alge, limonin aioli
TOOTH
Poširan zobatec, romanesco brokoli, omaka iz topinamburja, njoki s parmezanom
ATLANTIC
Jastog, linguini, češnjev paradižnik Piennolo
OMEGA 3
Losos na žaru, zeleni reliš, krema iz kokosa in cvetače, limetin bezgov jogurt
PLJUKANCI
Istrian traditional handmade pasta, fresh truffles, arugula, pine nuts
FREE RANGE
Piščančje prsi, foie gras, Batata, Tzatziki, arašidova omaka
WATERFOWL
Počasi kuhane račje prsi s češnjami, fini bulgur, pire iz jabolke, koromača, zelene
YOUNG
Jagnječji hrbet, mlada čebula, mlada špinača, mladi krompir, Béarnaise
GRASS - FED
Goveji file, pastinakov čips, pire zelene, Cabernet, brokoli - jabolko
AGED* - 100 gr
Ribeye steak, staran 35 dni *priporočena količina je najmanj 200 g
PRILOGE
BROKEN
Brez glutena čokoladni pralin, jagode, mango sorbet, crumble z borovnico in jabolko
GUBANICA
Lokalna pita iz Gorice, Chantilly krema, žele iz vrtnic, sladoled iz slovenskega medu
TOFFEE
Stopljena karamela, hrustljav lešnik, čokoladna glazura
DOMAČI SLADOLED
Okusi: Vijolični krompir, suhi datelj, čokolada / Kamilica cimet, mlečni crumble, kava / Vanila, negro, lešnik karamel